Canadian Solar adol loro farm solar Australia kanggo kapentingan US

China-Kanada PV kelas berat Canadian Solar wis kanggo jumlah undisclosed offloaded loro saka sawijining Australia skala utilitas proyèk tenaga surya kanthi kapasitas generasi gabungan 260 MW menyang cabang saka raksasa energi terbarukan Amerika Serikat Berkshire Hathaway Energy.

Produsen modul surya lan pangembang proyek Canadian Solar ngumumake wis ngrampungake penjualan 150 MW Suntop lan 110 MW Gunnedah solar farms ing wilayah New South Wales (NSW) menyang CalEnergy Resources, anak perusahaan saka perusahaan distribusi listrik sing berbasis ing Inggris, Northern Powergrid. Holdings kang siji diduweni dening Berkshire Hathaway.

Suntop Solar Farm, cedhak Wellington ing tengah NSW sisih lor, lan Gunnedah Solar Farm, kulon Tamworth ing sisih lor-kulon negara, dituku dening Canadian Solar ing taun 2018 minangka bagéan saka kesepakatan karo pangembang terbarukan berbasis Walanda Photon Energy.

Canadian Solar ngandika loro farms solar, kang duwe kapasitas gabungan saka 345 MW(dc), wis tekan completion substansial lan samesthine kanggo generate luwih saka 700.000 MWh taun, ngindhari luwih saka 450.000 ton saka CO2-emisi emisi saben taun.

Gunnedah Solar Farm minangka salah sawijining aset solar skala sarana paling apik ing Australia ing wulan Juni kanthi data sakaEnergi Rystadnuduhake iku farm solar kinerja paling apik ing NSW.

Canadian Solar ujar manawa proyek Gunnedah lan Suntop dijamin kanthi jangka panjangperjanjian offtakekaro Amazon, salah siji saka perusahaan teknologi multinasional paling gedhe ing donya.Perusahaan multinasional sing berkantor pusat ing Amerika Serikat nandatangani perjanjian tuku tenaga (PPA) ing taun 2020 kanggo tuku gabungan 165 MW saka rong fasilitas kasebut.

Saliyane adol proyek kasebut, Canadian Solar ujar manawa wis mlebu perjanjian layanan pangembangan pirang-pirang taun karo CalEnergy, diduweni dening titan investasi AS Warren Buffet, sing nyedhiyakake kerangka kanggo perusahaan-perusahaan kasebut bisa kerja bareng kanggo mbangun pertumbuhan Kanada Solar. pipa energi sing bisa dianyari ing Australia.

"Kita seneng bisa kerja bareng karo CalEnergy ing Australia kanggo ngembangake portofolio energi sing bisa dianyari," ujare ketua lan kepala eksekutif Canadian Solar, Shawn Qu ing pratelan."Penjualan proyek kasebut ing NSW menehi dalan kanggo kolaborasi sing kuat ing antarane perusahaan masing-masing.

"Ing Australia, saiki kita wis nggawa pitung proyek pembangunan menyang NTP (kabar-kanggo-nerusake) lan ngluwihi lan terus ngembangake lan ngembangake pipa solar lan panyimpenan multi-GW.Aku ngarep-arep terus nyumbang kanggo dekarbonisasi Australia lan ambisi pertumbuhan energi sing bisa dianyari.

Canadian Solar duwe pipa proyek sing gunggunge kira-kira 1.2 GWp lan Qu ujar manawa dheweke kepengin ngembangake proyek solar perusahaan lan bisnis pasokan modul solar ing Australia, nalika ngembangake menyang sektor C&I liyane ing wilayah kasebut.

"Kita ndeleng masa depan sing cerah amarga Australia terus ngembangake pasar energi sing bisa dianyari," ujare.


Wektu kirim: Jul-08-2022

Kirim pesen menyang kita:

Tulis pesen ing kene lan kirim menyang kita