Industri PV Cina Brief: 1 GW TOPCon modul supply order kanggo JinkoSolar

JinkoSolar wis ngetung pesenan panel PV 1 GW ing China lan Risen nundha saham pribadi $ 758 yuta.

JinkoSolar wis ngetung pesenan panel PV 1 GW ing China lan Risen nundha saham pribadi $ 758 yuta.

Tukang modulJinkoSolarngumumake minggu iki entuk persetujuan pasokan modul solar saka perusahaan pangembangan properti ChinaGrup Datang.Pesenan kasebut ana gandhengane karo pasokan 1 GW modul bifacial TOPCon tipe n kanthi output daya nganti 560 W kanggo digunakake ing proyek skala gedhe.

Produsen modulwungungandika ana sing CNY 5 milyar ($ 758 yuta) panggonan seko pribadi Enggo bareng wis dilereni soko tugas kanggo sasi.Hasil net saka transaksi kasebut kudu dikhususake kanggo pambangunan pabrik modul solar anyar sing isih kudu entuk persetujuan final saka Komite Pembangunan lan Reformasi Nasional China (NDRC).

Cina kangProvinsi Shandongngumumake minggu iki manawa rencana limang taun kaping patbelas saka 2021 nganti 2025 nggambarake paling ora 65 GW kapasitas PV ing pungkasan taun 2025, kalebu paling ora 12 GW PV lepas pantai sing ana tender khusus ditanggepi wulan kepungkur.Panguwasa provinsi wis nemtokake 10 situs lepas pantai ing pesisir Shandong ing ngendi proyek kasebut bisa dibangun.Binzhou, Dongying, Weifang, Yantai, Weihai lan Qingdao minangka sawetara wilayah sing disenengi.

Shunfeng Internationalngajokaken sale saka papat proyèk solar wis ambruk.Pangembang sing akeh utange ngumumake ing wulan Januari rencana kanggo ngedol 132 MW kapasitas generasi solar menyang entitas milik negara State Power Investment Group Xinjiang Energy and Chemical Co Ltd kanggo ngunggahake CNY 890 yuta ($ 134 yuta).Sawise nundha kaping papat publikasi rincian swara pemegang saham sing dibutuhake kanggo nyetujoni penjualan kasebut, Shunfeng minggu iki ujar manawa kesepakatan kasebut gagal.Transaksi kasebut rumit dening Pengadilan Rakyat Menengah Changzhou ing Provinsi Jiangsu ing April, sing menehi perintah pembekuan ing 95% saham ing salah sawijining perusahaan proyek solar sing dianakake dening anak perusahaan Shunfeng.Pesenan kasebut diwenehake kanthi panjaluk saka rong investor ing obligasi Shunfeng 2015 sing ngaku duwe utang saka pangembang."Papan bakal njelajah kesempatan liyane kanggo mbuwang ... sawetara utawa kabeh perusahaan target supaya bisa nambah posisi finansial perusahaan," ujare Shunfeng ing Bursa Saham Hong Kong minggu iki.


Wektu kirim: Jun-11-2022

Kirim pesen menyang kita:

Tulis pesen ing kene lan kirim menyang kita