Sistem atap surya sing bisa dilipat kanggo parkir mobil lan pengisian daya EV ing Appenzellerland Switzerland

Bubar, dhp teknologi AG mbukak teknologi atap surya sing bisa dilipat "Horizon" ing Appenzellerland, Swiss. Sunman minangka pemasok modul kanggo proyek iki.Energi Risin yaiku Konektor surya MC4 lan nginstal alat kanggo proyek iki.

420 kWp bisa dilipat #solar atap nutupi parkiran mobil kabel Jakobsbad-Kronberg lan bakal ngeterake macem-macem kegiatan ing situs, kayata pengisian daya EV lan operasi mobil kabel. 

Foldable solar roof system for car parking 1

Foldable solar roof system for car parking 2

Foldable solar roof system for car parking 3

 


Wektu kiriman: Sep-16-2020

Kirim pesen menyang kita:

Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita