Kekuatan Tarik Tinggi SS304 Solar Cable Tie 4.6mm 7.9mm Stainless Steel Zip Tie saka 100mm nganti 1500mm

100 pcs Kekuatan Tarik Tinggi SS304 Solar Cable Tie 4.6mm Stainless Steel Zip Tie dari 100mm hingga 1500mm

Bahan Berkualitas Tinggi

Dasi zip digawe saka baja tahan karat 304 kanthi kisaran suhu operasi minus 112 °F.nganti 1000 °F.Padha duwe kateguhan gedhe, resistance karat, resistance geni, lan wektu layanan maneh, kang bisa digunakake ing macem-macem lingkungan kayata udan panggonan, njobo, panggonan karo suhu dhuwur, lan ing.

Desain Khusus & Gampang Gunakake

Bungkus dasi ngunci iki dirancang kanthi gesper sing kenthel kanggo nguatake dasi.Kajaba iku, gesper kasebut ngemot bal stainless steel supaya ikatan ora ilang sawise dijepit.Paling pungkasan, sampeyan ora butuh alat kanggo nginstal, kanthi gampang kaya zipper.

50-100PCS-Multi-Purpose-Locking-Cable-Logam-Zip-Ties-Stainless-Steel-Cable-twist-Ties-Locking-Metal (6).jpg

50-100PCS-Multi-Purpose-Locking-Cable-Logam-Zip-Ties-Stainless-Steel-Cable-twist-Ties-Locking-Metal (7).jpg

Spesifikasi Kabel Tie Metal :

  • Bahan: 304 Stainless Steel Pengikat Kabel
  • Jembar: 4.6mm, 7.9mm
  • Dawane: 100mm nganti 1500mm
  • Suhu Operasi: – 80°C nganti + 540°C
  • Kekuwatan Tarik: 135kg kanggo 4.6mm, 200kg kanggo 7.9mm
  • Warna : Silver
  • Jumlah: 100 pcs siji tas
  • Self-Locking, desain Ball Rolling
  • Range Aplikasi: Sistem Tata Surya, Tambang, Kapal, Minyak Bumi, Listrik, Komputer, Kabel harness, lsp.

 

Kauntungan saka SS Wire Zip

H62674f8d3e2e44d1b9824fa0805f0c39L(1).jpg

H6e3293d47da949c4b3843f39e810661dG(1).jpg

 

Hdd4c919f281f4557835c4a9efe8f301bx.jpg

 

Hae177a34adf94dfa8739b9f46625e55dJ(1).jpg

 

H4613ef3c70f84e8e9cd0ea846888d3f2n(1).jpg

 

H6530c069b8a74b95a60b2570fbedb7d9j(1).jpg

 

Paket Kabel Tie

paket kabel dasi.jpg

 

Kita uga duwe Pemotong profesional kanggo Dasi Kabel Stainless Steel, PLEASE ngunjungi toko kita kanggo tuku bebarengan.

pemotong kabel dasi stainless steel.jpg


Wektu kirim: Jun-10-2022

Kirim pesen menyang kita:

Tulis pesen ing kene lan kirim menyang kita