Cara milih kabel fotovoltaik rumah tangga kanthi ekonomi

Ing sistem fotovoltaik, suhu ACkabuga beda amarga beda lingkungan ing ngendi baris diinstal.Jarak antarane inverter lan titik sambungan kothak beda-beda, nyebabake voltase drop beda ing kabel.Loro suhu lan voltase drop bakal mengaruhi mundhut saka sistem.Mulane, iku perlu kanggo akal desain diameteripun kabel saka saiki output inverter, lan comprehensively nimbang macem-macem faktor, supaya minangka kanggo ngurangi investasi dhisikan saka stasiun daya photovoltaic lan nyuda mundhut line saka sistem.
Nalika ngrancang lan milih kabel, paramèter teknis kayata kapasitas mbeta saiki, voltase, lan suhu kabel dianggep utamane.Sajrone instalasi, diameter njaba, radius mlengkung, pencegahan geni, lan sapiturute kabel uga dianggep.Nalika ngetung biaya, nimbang rega kabel.
1. Output saiki inverter kudu konsisten karo kapasitas mbeta saiki kabel
Arus output inverter ditemtokake dening daya.Arus inverter fase tunggal = daya / 230, arus inverter telung fase = daya / (400 * 1.732), lan sawetara inverter uga bisa kakehan 1.1 kaping.
Kapasitas mawa kabel saiki ditemtokake dening materi, diameter kawat lan suhu.Ana rong jinis kabel: kabel tembaga lan kabel aluminium, sing saben-saben migunani.Saka perspektif safety, disaranake nggunakake kabel tembaga kanggo kabel AC output inverter, lan kabel alus BVR umume dipilih kanggo fase siji.Kawat, insulasi PVC, inti tembaga (alus) kelas voltase kawat kain yaiku 300/500V, telung fase milih voltase 450/750 (utawa 0.6kV/1kV) kelas YJV, YJLV iradiasi XLPE terisolasi kabel listrik PVC Sheathed, hubungan antarane cutoff saka konduktor lan suhu, yen suhu sekitar luwih saka 35 ° C, saiki allowable kudu suda dening bab 10% kanggo saben Tambah 5 ° C ing suhu;yen suhu sekitar luwih murah tinimbang 35 ° C, suhu Nalika suhu mudhun nganti 5 ° C, arus sing diidini bisa ditambah kira-kira 10%.Umumé, yen kabel wis diinstal ing panggonan ventilated njero ruangan.
2. kabeldesain ekonomi
Ing sawetara panggonan, inverter adoh saka titik sambungan kothak.Senajan kabel bisa nyukupi syarat kapasitas mbeta saiki, mundhut line relatif gedhe amarga kabel dawa.Sing luwih gedhe warp, kurang resistance internal.Nanging uga nimbang rega kabel, diameteripun njaba inverter AC output nutup terminal.


Wektu kirim: Aug-24-2022

Kirim pesen menyang kita:

Tulis pesen ing kene lan kirim menyang kita