Ing tengah negara batu bara NSW, Lithgow dadi panyimpenan baterai surya lan Tesla ing atap

Dewan Kutha Litgow rame banget ing negara-negara batu bara NSW, sakiwa tengene disapu karo stasiun tenaga listrik sing dibakar batubara (umume ditutup). Nanging, kakebalan panyimpenan surya lan energi tumrap padhange listrik sing ditindakake dening kahanan darurat kaya kebakaran semak, uga tujuan komunitas Dewan, tegese jaman saya owah.

Sistem 74.1kW Dewan Kota Lithgow ing ndhuwur Gedhung Administrasi ngisi sistem panyimpenan energi batere Tesla 81kWh. 

Nglangkungi Pegunungan Biru lan ing tengah-tengah negara batu bara New South Wales, ing sangisore bayangan saka rong stasiun listrik sing dibakar arang batu (siji, Wallerawang, saiki ditutup dening EnergyAustralia amarga kurang dikarepake), Dewan Kutha Lithgow lagi entuk hadiah surya PV lan enem Tesla Powerwalls. 

Dewan bubar nginstal sistem 74.1 kW ing ndhuwur Gedhung Administrasi sing mbutuhake wektu kanggo ngisi sistem panyimpenan energi Tesla 81 kWh kanggo ngaktifake tugas administrasi ing wayah wengi. 

"Sistem kasebut uga bakal njamin manawa gedhung pamrentah bisa tetep operasional yen ora ana listrik mati," ujare Walikota Dewan Kota Lithgow, Councilor Ray Thompson, "sing nerangake kesinambungan bisnis sing luwih apik ing kahanan darurat."


81 kWh Tesla Powerwalls sekutu karo inverter Fronius.

Mesthine, rega ora bisa dilindhungi ing kahanan darurat. Saindhenging Australia, khususe ing wilayah rawan grumbul (mula, ing endi wae), lokasi layanan darurat sing penting wiwit nyadari regane panyimpenan surya lan energi sing bisa ditindakake nalika ana gangguan listrik sing nyebabake kobongan nyebar.

Ing wulan Juli taun iki, Stasiun Pemadam Kebakaran Malmsbury ing Victoria entuk baterai 13,5 kW Tesla Powerwall 2 lan sistem tata surya kanthi kemurahan lan pendanaan saka Bank Australia lan program Royal Bulk Buy Komunitas Solar Victorian Greenhouse Alliance.

"Baterai kasebut njamin kita bisa ngoperasikake lan nanggapi saka stasiun pemadam kebakaran nalika listrik mati lan bisa uga dadi pusat komunitas ing wektu sing padha," ujare Kapten Brigade Malmsbury Tony Stephens. 

Stasiun pemadam kebakaran saiki meh ora bisa mati amarga ora ana listrik, Stephens seneng banget ngelingake yen nalika ora ana krisis lan krisis, "anggota komunitas sing kena pengaruh bisa nggunakake aplikasi kasebut kanggo komunikasi, panyimpenan obat-obatan, kulkas panganan lan internet ing kahanan ekstrem." 

Instalasi Dewan Kota Lithgow dadi bagean saka Rencana Strategis Komunitas 2030, sing kalebu ambisi panggunaan sumber energi alternatif sing luwih akeh lan berkelanjutan, uga nyuda emisi bahan bakar fosil. 

"Iki minangka salah sawijining proyek Dewan sing tujuane nambah efisiensi lan efektifitas organisasi," ujare Thompson. "Dewan lan Administrasi tetep ngupayakake masa depan lan ngrebut kesempatan kanggo inovasi lan nyoba sing anyar kanggo kemajuan Lithgow."


Wektu kiriman: Dec-09-2020

Kirim pesen menyang kita:

Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita