Ngenalake jinis, kaluwihan lan kekurangan kothak sambungan kabel fotovoltaik solar

1. Jinis tradhisional.
Fitur struktural: Ana bukaan ing mburi casing, lan ana terminal listrik (slider) ing casing, sing nyambungake listrik saben busbar Strip saka output daya pungkasan cithakan sel solar karo saben mburi input (bolongan distribusi. ) saka baterei.Kabel fotovoltaik solar ngliwati terminal listrik sing cocog, kabel kasebut mlebu ing casing liwat bolongan ing sisih siji casing, lan disambungake kanthi listrik karo bolongan terminal output ing sisih liya terminal listrik.
Kaluwihan: sambungan clamping, operasi cepet lan pangopènan trep.
Kakurangan: Amarga ana terminal listrik, kothak prapatan gedhe banget lan boros panas sing kurang.Bolongan kanggo kabel fotovoltaik solar ing omah bisa nyebabake nyuda fungsi anti banyu produk.Sambungan kontak kabel, wilayah konduktif cilik, lan sambungan ora cukup apik.
2. Segel sealant kompak.
Kaluwihan: Amarga cara welding terminal logam sheet, volume cilik, lan wis boros panas luwih apik lan stabilitas.Nduwe fungsi anti banyu lan tahan debu sing apik amarga diisi segel lem.Nyedhiyakake skema sambungan sing sensitif, miturut kabutuhan sing beda, sampeyan bisa milih rong cara sealing lan unsealing.
Kekurangan: Sawise ana masalah sawise sealing, pangopènan ora trep.
3. Kanggo tembok tirai kaca.
Kaluwihan: Amarga digunakake kanggo panel photovoltaic-daya kurang, kothak cilik lan ora mengaruhi cahya njero ruangan lan estetika.Iki uga minangka desain segel karet, sing nduweni konduktivitas termal sing apik, stabilitas lan fungsi anti banyu lan tahan debu.
Kakurangan: Amarga pilihan saka cara sambungan brazing, kabel photovoltaic solar ngluwihi menyang awak kothak liwat bolongan stopkontak loro-lorone, lan iku angel kanggo las menyang terminal logam ing awak kothak langsing.Struktur kothak prapatan nganggo wangun sisipan, sing ngindhari rasa ora nyaman saka pangolahan kasebut ing ndhuwur.


Wektu kirim: Jun-17-2022

Kirim pesen menyang kita:

Tulis pesen ing kene lan kirim menyang kita