Bank panganan New Jersey nampa sumbangan surya surya atap 33-kW

flemington-food-pantry

Pantry Area Flemington, sing nyedhiyakake Hunterdon County, New Jersey, ngrayakake lan ngluncurake instalasi tata surya sing anyar kanthi pemotongan pita tanggal 18 November ing Pantry Food Area Flemington.

Proyek iki bisa digawe kanthi upaya sumbangan kolaborasi ing antarane para pemimpin industri surya lan sukarelawan komunitas sing misuwur, masing-masing nyediakake komponen masing-masing.

Antarane kabeh pihak sing nyumbang kanggo nggawe instalasi dadi kasunyatan, pantry kasebut khusus kanggo matur nuwun - siswa Sekolah Menengah Hunterdon Utara, Evan Kuster.

"Minangka sukarelawan ing Food Pantry, aku ngerti yen dheweke duwe biaya listrik sing gedhe kanggo kulkas lan beku lan mikir yen energi surya bisa ngirit anggaran," ujare Kuster, siswa Sekolah Menengah Hunter Utara Utara, Kelas 2022. "Kula bapak makarya ing perusahaan pangembangan energi surya sing diarani Merit SI, lan dheweke menehi saran supaya kita njaluk sumbangan kanggo dana sistem kasebut. "

Dadi, Kusters takon, lan pimpinan industri surya nanggapi. Rally ngubengi visi pengaruh, sawetara mitra proyek kalebu First Solar, OMCO Solar, SMA America lan Kontrak Listrik Pro Circuit sing mlebu ing proyek kasebut. Secara kolektif, dheweke nyumbang kabeh instalasi solar menyang pantry, ngatasi tagihan listrik tahunan $ 10.556 (2019). Saiki, sistem 33-kW anyar ngidini dana kasebut dialokasikan kanggo tuku panganan kanggo komunitas - cukup kanggo nyiyapake 6.360 dhaharan.

Jeannine Gorman, direktur eksekutif Fryington Area Food Pantry, negesake gravitasi aset anyar iki. "Saben dolar sing digunakake kanggo tagihan listrik iku kurang saka siji dolar sing bisa digunakake kanggo panganan kanggo masarakat," ujare Gorman. "Kita nindakake misi saben dina; motivasi banget kanggo kita ngerti manawa para profesional cukup peduli kanggo nyumbang wektu, bakat lan pasokan kanggo mbantu kita terus ngladeni kabutuhane masyarakat. ”

Tampilan kemurahan iki ora mesthi ana timel, amarga pengaruh saka pandemi COVID-19. Antarane Maret lan Mei, ana 400 pendaftar anyar ing pantry, lan ing nem wulan pisanan taun iki, dheweke nambah 30% pelanggan. Miturut Gorman, "rasa putus asa ing pasuryan kulawarga amarga dheweke kudu njaluk tulung" minangka bukti manawa pandemi iki nyebabake efek cacat, nyebabake akeh kebutuhan sing durung dingerteni sadurunge.

Tom Kuster, CEO Merit SI lan bapake Evan, bangga nuntun proyek kasebut. "Ngadhepi pandemi global iki pancen wis angel banget kanggo kabeh wong Amerika, nanging angel banget kanggo komunitas sing kurang duwe tugas lan beresiko," ujare Kuster. "Ing Merit SI, kita yakin peran kita minangka warga perusahaan yaiku ngundhakake kekuwatan lan menehi pitulung ing endi wae kebutuhan sing paling gedhe."

Merit SI nyedhiyakake desain infrastruktur lan rekayasa, nanging uga dadi koordinator, nggawa akeh pemain utama kanggo ngrampungake. "Kita matur nuwun banget marang mitra kita amarga wis menehi wektu, keahlian, lan solusi kanggo proyek iki, sing bakal ngewangi komunitas iki sajrone wektu sing abot lan durung nate ana," ujare Kuster.

Modul surya film tipis canggih disumbang dening First Solar. OMCO Solar, sawijining komunitas lan solusi skala UV tracker surya lan solusi, dipasang ing jajaran pantry. SMA Amerika nyumbang inverter Sunny Tripower CORE1.

Kontraktor Listrik Pro Circuit nginstal larik, nyumbang kanggo tenaga listrik lan umum.

"Aku gumun karo kabeh kolaborasi ing antarane pirang-pirang perusahaan sing komitmen karo proyek kasebut ... Aku pengin matur nuwun marang kabeh donatur, lan para individu sing bisa nggawe iki," ujare Evan Kuster. "Iki minangka cahya positif kanggo kita kabeh kanggo nulungi tangga teparo nalika ngilangi pengaruh perubahan iklim."


Wektu kiriman: Nov-19-2020

Kirim pesen menyang kita:

Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita