Risen Energy nyedhiyakake 20MW modul 500W kanggo Teknik Tokai ing Malaysia, makili urutan kaping pisanan ing donya kanggo modul sing luwih kuat

东方日升新能源股份有限公司Risen Energy Co., Ltd. bubar nggawe kontrak kolaborasi karo Shah Alam, Tokai Engineering (M) Sdn. Bhd. Ing kontrak kasebut, perusahaan China bakal nyedhiyakake modul PV surya efisiensi 20mW kanggo perusahaan Malaysia. Iki minangka urutan pertama kanggo modul 500W ing jagad lan conto kepemimpinan Risen Energy ing jaman PV 5.0.
 
image.png
Kanthi pengalaman suwene 27 taun, Tokai wis dadi investor solusi surya sing mantep minangka asil saka solusi lengkap, khusus lan berkualitas tinggi. Minangka pelopor ngluncurake modul efisiensi tinggi 500W pertama ing donya, Risen Energy bakal nyedhiyakake modul nggunakake wafer silikon monokristalin G12 (210mm) menyang Tokai. Modul kasebut bisa nyuda keseimbangan sistem (BOS) kanthi biaya 9,6% lan biaya energi levelisasi (LCOE) 6%, kanthi nambah output baris siji nganti 30%.
 
Ngomentari kemitraan kasebut, CEO Grup Tokai Dato 'Ir. Jimmy Lim Lai Ho ujar: "Risen Energy dadi industri utama ing jaman PV 5.0 kanthi modul efisiensi tinggi 500W adhedhasar teknologi canggih. Kita seneng banget bisa kerja sama karo Risen Energy lan ngarepake pangiriman lan implementasi modul kasebut kanthi cepet supaya bisa entuk biaya listrik sing luwih murah lan penghasilan sing luwih dhuwur saka tenaga sing digawe. "
 
Direktur pemasaran global Risen Energy Leon Chuang ujar, "Kita ngormati banget bisa nyedhiyakake Tokai kanthi modul efisiensi tinggi 500W, sing duwe sawetara kaluwihan. Minangka panyedhiya modul 500W kaping pisanan ing donya, kita yakin lan kompeten kanggo memimpin ing jaman PV 5.0. Kita bakal tetep setya karo pendekatan R&D sing fokus ing produk murah, efisiensi uga solusi sing cocog karo permintaan pasar. Kita uga ngarep-arep bisa kerja sama karo mitra liyane kanggo mbantu industri PV ngrampungake modul anyar kanthi output tinggi sing diproduksi massal. ”
Link saka https://en.risenenergy.com/index.php?c=show&id=576

Wektu kiriman: Okt-15-2020

Kirim pesen menyang kita:

Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita