Risin 10x38mm Solar Fuse Inline Holder 1000V 10A 15A 20A 25A 30A MC4 Fuse Breaker Konektor ing Sistem Panel Surya

PV Fuse holder.jpg

10x38mm Solar Fuse Inline Holder 1000V 6A 8A 10A 12A 15A 20A 25A 30A

MC4 PV Fuse holder yaiku sekring gPV 6A, 8A, 10A,12A,15A,20A,25A,30A sing dipasang ing wadhah sekring anti banyu.Nduweni konektor MC4 timbal ing saben mburi, nggawe kompatibel kanggo nggunakake Kit Adaptor lan timbal panel solar.MC4 Fuse Holder dirancang kanggo nyedhiyakake proteksi sirkuit tunggal lengkap kanggo susunan tenaga surya sampeyan.Sekring nyegah arus gedhe ngrusak panel surya.Pls tuku produk iki kanggo pangayoman ekstra ing sistem.

 

FITUR TOMBOL

Gampang kanggo Gunakake

  • Kompatibel karo kabel PV kanthi diameter insulasi sing beda.
  • Dirancang kanggo sawetara saka sudhut aplikasi DC.
  • Plug lan muter prasaja.
  • Peralatan kunci otomatis titik lanang lan wadon nggawe sambungan gampang lan dipercaya.

aman

  • Anti banyu - Proteksi Kelas IP67.
  • Bahan isolasi PPO.
  • Kapasitas muatan saiki sing dhuwur
  • Proteksi Kelas II
  • Konektor nganggo tutul lan selipan saka reed karo jinis tombol njero

Konektor sekring MC4.jpg

Data Teknis saka MC4 PV Fuse Konektor

Rated saiki: 30A
Ukuran Fuse Inline: 10x38 mm
Fuse sing bisa diganti: ya wis
Range sekring: 6A,8A,10A,12A,15A,20A,25A,30A
Tegangan Rated: 1000 V DC
Tes Tegangan: 6KV (50Hz, 1 Min)
Bahan Kontak: Tembaga, Timah dilapisi
Bahan isolasi: PPO
Resistansi kontak: <1mΩ
Proteksi anti banyu: IP67
Suhu sekitar: -40 ℃ ~ 100 ℃
Kelas Flame: UL94-V0
Kabel sing cocog: 2.5/4/6mm2 (14/12/10AWG)
Sertifikat: TUV, CE, ROHS, ISO

 

Kaluwihan saka 1000V 10x38mm MC4 Fuse Konektor

IP67 sekring MC4.jpg

30A MC4 Konektor Sekring.jpg

kualitas dhuwur MC4 Fuse holder.jpg

sekring MC4 kaluwihan.jpg

 

Gambar saka MC4 inline Fuse Holder 30A

Lembar data saka MC4 Fuse holder RISIN.jpg

 

Sambungan Simple Sistem Tenaga Surya:

sambungan tata surya.jpg

Risin bakal tansah nyedhiyani produk solar kualitas dhuwur kanggo sampeyan.

Circuit Breaker hot sale.jpg


Wektu kirim: Jul-05-2022

Kirim pesen menyang kita:

Tulis pesen ing kene lan kirim menyang kita