Risin 2to1 MC4 splitter plug Konektor Cabang Solar TY kanggo panel surya paralel

T cabang konektor MC4.jpg

MC4 T Cabang Konektor 2input 1output

Konektor cabang Risin 2to1 MC4 T (1 Set = 2Pria 1Wanita + 2Wanita 1Wanita) minangka pasangan konektor kabel MC4 kanggo panel surya.Konektor iki biasane digunakake kanggo ngubungake 2 panel surya senar uga sambungan podo, pas karo MC4 Female Male Konektor tunggal saka Modul PV.Konektor cabang 2T bisa pas karo kabeh panel surya MC4 Type Photonic Universe.Iki 100% anti banyu (IP67) saengga bisa digunakake ing njaba ruangan ing kahanan cuaca apa wae sajrone 25 taun.

2to1 cabang MC4.jpg

Sampel kanggo instalasi sistem tenaga surya:

Solar-system-connection.jpg

Data Teknis MC4 2in1 Cabang Konektor 1000V

Rated saiki: 30A
Tegangan Rated: 1000 V DC
Tes Tegangan: 6KV(50Hz,1Min)
Bahan Kontak: Tembaga, Timah dilapisi
Bahan isolasi: PPO
Resistansi kontak: <1mΩ
Proteksi anti banyu: IP67
Suhu sekitar: -40 ℃ ~ 100 ℃
Kelas Flame: UL94-V0
Kabel sing cocog: Kabel 2.5/4/6mm2 (14/12/10AWG).
Sertifikat: TUV, CE, ROHS, ISO

 

Kauntungan saka 2to1 MC4 solar splitter

IP67 T cabang MC4.jpg

kualitas dhuwur PPO MC4 cabang.jpg

kauntungan saka 2to1 mc4 splitter.jpg

MC4 cabang konektor.jpg

Lembar data Konektor Cabang MC4 2in1:

Lembar data konektor cabang MC4 2T(1).jpg

 

Paket individu 30A MC4 Cabang konektor

MC4 Y splitter.jpg

 

Risin bakal tansah nyedhiyakake Produk Solar kualitas apik kanggo sampeyan kabeh!

Circuit Breaker hot sale.jpg


Wektu kirim: Aug-20-2022

Kirim pesen menyang kita:

Tulis pesen ing kene lan kirim menyang kita