Risin Energy ngundang sampeyan MINGGU ENERGI CLEAN ASEAN 2020

RISIN ASEAN CLEAN ENERGY WEEK

Risin Energy ngundang sampeyan MINGGU ENERGI CERDAS ASEAN 2020!
- Rembugan sing penting sing fokus ing pasar Vietnam, Malaysia, Indonesia, Myanmar & Filipina.
- 3500+ pamiarso, 60+ pamicara, 30+ sesi lan 40+ kios virtual

Sampek ketemu nang kana. https://www.aseancleanenergyweek.com/virtual 

Saiki luwih penting tinimbang saiki, kudu tetep nyambung lan eling. Kanthi platform virtual Week Energy Clean Australia sing anyar, sampeyan bakal bisa nindakake iku. Sampeyan bakal bisa nyambung karo mitra lan kanca, ngrungokake pimpinan industri lan menehi pathokan produk karo pesaing sampeyan. Sajrone trek lan sesi konferensi virtual, sampeyan bakal bisa nyambung karo CxO sing ngadhepi tantangan sing padha, nuduhake praktik paling apik, lan menehi strategi langkah sabanjure ing pasar energi terbarukan ASEAN.

#RENIN ENERGY kabel #solar Konektor surya # mc4 #dc pemutus sirkuit #Inverters #PV #kesehatan #greentech
#tenanan #baru #solarenergy #greenenergy #renewableenergysystems #renewableenergy #cakep #solar Minggu Energi Bersih ASEAN Virtual Virtual 2020


Wektu kiriman: Nov-14-2020

Kirim pesen menyang kita:

Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita