Risin Solar Battery Connection Cable 8/6/4 AWG High Current Terminal Lugs Wire Solar Inverter Dc Battery Connect Kabel

 

Kabel nyambungake baterei iki digunakake kanggo nyambungake baterei Solar, baterei mobil, baterei kendaraan, UPS menyang inverter, lsp.

⚡ Data Teknis:

  • Wire gauge: 10mm2 (8 AWG) / 16mm2 (6 AWG) / 25mm2 (4 AWG);
  • Bahan Konduktor: 99.7% Tembaga Bare
  • Bahan Lug: Tembaga kaleng;
  • Bahan isolasi: PVC
  • Diameter Lug Aperture: 8mm
  • Dirating voltase: 450/750V
  • Dawane: 20/30/40/60/80/100 cm;
  • Cara instalasi Lug: Crimping lan Soldering;
  • Gunakake sawetara: Digunakake kanggo sambungan baterei mobil, baterei, inverter, etc.

⚡ Kaluwihan:

  • Inti tembaga bebas oksigen kemurnian dhuwur
  • Nggunakake inti tembaga tanpa oksigen kemurnian dhuwur, anti-oksidasi, konduktivitas stabil
  • Proteksi lan safety lingkungan, ora beracun lan ora mbebayani
  • Bahan PVC sing dipilih, aman lan ramah lingkungan, ora beracun lan ora enak
  • Nggunakake lug tembaga tinned
  • Ora gampang ngoksidasi, nggunakake wektu suwe, konduktivitas apik
  • Cara welding: Lug lan kabel luwih aman lan ora gampang ambruk

Pranyatan bakul: Elinga yen unit kekandelan kabel punika area salib-bagean saka konduktor, ora diameteripun.Sawetara panuku salah percaya yen diameter kabel 10mm2 yaiku 1cm.

Kenapa Memilih Risin?
· Pengalaman 12 Taun ing pabrik solar
· 30 Menit kanggo mbales sawise pesen ditampa
· Garansi 25 Taun kanggo Konektor MC4, Kabel PV
· Ora ana kompromi babagan kualitas


Wektu kirim: Mei-22-2022

Kirim pesen menyang kita:

Tulis pesen ing kene lan kirim menyang kita