Sungrow Power nggawe instalasi solar ngambang inovatif ing Guangxi China

Tim srengenge, banyu, lan Sungrow nyedhiyakake energi resik ing Guangxi, China kanthi ngambang inovatif #solar panginstalan

Sistem tata surya kalebu panel surya, braket solar sing dipasang,kabel surya,Konektor surya MC4,Alat alat surya Crimper & Spanner, Kothak Combiner PV,Fuse DC DC,DC Circuit Breaker,DC SPD, DC MCCB, Baterai Surya, DC MCB, DC Load device, DC Isolator Switch, Solar Pure Wave Inverter, AC Isolator Switch, AC Home Appliacation, AC MCCB, Waterproof Enclosure Box, AC MCB, AC SPD, Air Switch and Contactor etc. .

Ana akeh kaluwihan sistem tenaga surya, keamanan sing digunakake, bebas polusi, bebas swara, energi listrik berkualitas tinggi, ora ana watesan kanggo area distribusi sumber daya, ora ana sampah bahan bakar lan konstruksi jangka pendek. Mula saka iku tenaga surya dadi paling akeh energi populer lan promosi ing saindenging jagad.

solar project in Guangxi 1

solar project in Guangxi 2

solar project in Guangxi 3


Wektu kiriman: Sep-16-2020

Kirim pesen menyang kita:

Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita