Apa bedane standar Solar PV Cable PV1-F lan H1Z2Z2-K?

solar cable advantage

Kabel fotovoltaik (PV) kita ditujukan kanggo saling pasokan listrik ing sistem fotovoltaik energi terbarukan kayata panel surya ing peternakan energi surya. Kabel panel surya iki cocog kanggo instalasi permanen, internal lan eksternal, uga ing saluran utawa sistem, nanging ora kanggo aplikasi panguburan langsung.

Datasheet of 1500V Single core Solar Cable

Diproduksi miturut Standar Eropa EN 50618 paling anyar lan kanthi sebutan H1Z2Z2-K sing selaras, Kabel Solar DC iki minangka kabel sing ditemtokake kanggo digunakake ing sistem Photovoltaic (PV), lan utamane kanggo dipasang ing sisih Direct Direct (DC) kanthi nominal DC voltase nganti 1,5kV ing antarane konduktor uga ing antarane konduktor lan bumi, lan ora ngluwihi 1800V. EN 50618 mbutuhake kabel dadi asap asap asap asor lan bisa dadi konduktor tembaga sing dilapisi timah kanthi siji inti lan insulasi salib lan sarung. Kabel kudu diuji kanthi voltase 11kV AC 50Hz lan kisaran suhu operasi -40oC nganti + 90oC. H1Z2Z2-K ngganti kabel PV1-F sing disetujoni TÜV sadurunge.

Datasheet of 1000V Single core Solar Cable

Senyawa-senyawa sing digunakake ing jampel lan jubin kabel surya kasebut bebas disambung lintas halogen, mula referensi kabel kasebut minangka "kabel tenaga surya sing saling terkait". Selubung standar EN50618 duwe tembok sing luwih kenthel tinimbang versi kabel PV1-F.

Kaya kabel TÜV PV1-F, kabel EN50618 mupangat kanggo insulasi dobel sing nambah keamanan. Isolasi lan sarung asap asap rendah asap asap (LSZH) nggawe lingkungan kasebut cocog digunakake ing lingkungan ing endi asap korosif bakal menehi resiko tumrap urip manungsa yen ana geni.

 

KABEL PANAS LAN ACCESSORIES 

Kanggo spesifikasi teknis lengkap, waca lembar data utawa gunakake karo tim teknis kanggo menehi saran luwih lengkap. Aksesoris kabel surya uga kasedhiya.

Kabel PV kasebut tahan tahan ozon miturut BS EN 50396, tahan UV miturut HD605 / A1, lan dites tahan lama miturut EN 60216. Kanggo wektu sing winates, kabel fotovoltaik TÜV sing disetujoni TÜV isih kasedhiya saka stok .

Kasedhiya macem-macem kabel kanggo instalasi sing bisa dianyari uga kalebu turbin angin darat lan darat, produksi hidroelektrik lan biomassa uga kasedhiya.


Wektu kiriman: Nov-29-2020

Kirim pesen menyang kita:

Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita