Apa sing bisa ditindakake EPC surya kanthi skala utilitas lan pangembang supaya bisa sukses ngukur operasi

Dening Doug Broach, Manajer Pangembangan Bisnis TrinaPro

Kanthi analis industri ngramal tailwinds sing kuat kanggo solar skala utilitas, EPC lan pangembang proyek kudu siyap ngembangake operasional kasebut kanggo memenuhi permintaan sing saya gedhe. Kaya dene usaha bisnis, proses operasi skala kalebu risiko lan kesempatan.

Coba pikirake limang langkah kasebut kanggo sukses ngukur operasi solar utilitas:

Streamline pengadaan karo blanja mandeg

Operasi skala kudu ngetrapake fitur-fitur anyar sing nggawe bisnis luwih efisien lan efisien. Contone, tinimbang ngatasi jumlah panyedhiya lan distributor sing tambah akeh supaya bisa nambah permintaan sajrone skala, pengadaan bisa disederhanakake lan dirampingake.

Salah sawijining cara yaiku nglibatake nggabungake kabeh modul lan pengadaan komponen dadi entitas siji kanggo blanja mandheg. Iki ngilangi kebutuhan kanggo tuku saka macem-macem distributor lan supplier, lan mengkoordinasi logistik pengiriman lan pangiriman sing beda karo masing-masing.

Nyepetake kaping interkoneksi

Sanajan biaya listrik tingkat listrik (LCOE) proyek solar skala utilitas terus mudhun, biaya tenaga kerja konstruksi saya mundhak. Iki pancen bener banget ing panggonan kaya Texas, ing endi sektor energi liyane kayata fracking lan pengeboran arah saingan kanggo calon kerja sing padha karo proyek solar utilitas.

Biaya pangembangan proyek luwih murah kanthi wektu interkoneksi sing luwih cepet. Iki ngindhari wektu tundha nalika njaga proyek miturut jadwal lan anggaran. Solusi solar utilitas turnkey mbantu nggawe sistem supaya luwih cepet nalika njamin interoperabilitas komponen lan interkoneksi grid sing luwih cepet.

Nyepetake ROI kanthi entuk energi sing luwih dhuwur

Duwe sumber daya sing luwih akeh ing tangan minangka aspek penting liyane sing dibutuhake kanggo sukses ngukur operasi. Iki ngidini kesempatan investasi maneh luwih akeh kanggo perusahaan kanggo tuku peralatan tambahan, nyewa buruh anyar lan nggedhekake fasilitas.

Nggabungake modul, inverter lan pelacak sumbu siji bisa nambah interoperabilitas komponen lan ningkatake bathi energi. Tambah energi nambah nyepetake ROI, sing mbantu para pemangku kepentingan nyedhiyakake luwih akeh sumber daya kanggo proyek anyar kanggo ngembangake bisnis.

Coba golek investor institusi kanggo finansial

Temokake para financer lan investor sing pas banget kanggo skala. Investor institusional, kayata dana pensiun, asuransi, lan infrastruktur, terus ngupayakake proyek padhet sing menehi pengembalian "kaya obligasi" jangka panjang.

Amarga solar utilitas terus berkembang lan menehi hasil sing konsisten, akeh investor institusi kasebut saiki dadi aset potensial. Badan Energi Terbarukan Internasional (IRENA) nglaporake a tuwuhing jumlah proyek energi terbarukan langsung sing ana gandhengane karo investor lembaga ing taun 2018. Nanging, proyek-proyek kasebut mung nyumbang udakara 2 persen investasi, sing nuduhake potensial modal institusional wis kurang digunakake.

Mitra karo panyedhiya solusi surya kabeh-ing-siji

Nyelarasake kabeh langkah kasebut kanthi optimal dadi siji proses mulus bisa dadi salah sawijining bagean paling angel kanggo operasi skala. Nggawe kakehan kerja tanpa staf sing cukup kanggo ngatasi kabeh? Kualitas karya nandhang sangsara lan tenggat wektu ora kejawab. Nyewa karyawan kanthi luwih akeh tinimbang jumlah kerja sing mlebu? Biaya tenaga kerja nduwur terus mundhak tanpa ibukutha mlebu kanggo ngatasi biaya kasebut.

Temokake saldo sing bener iku angel. Nanging, kemitraan karo panyedhiya solusi surya sing cerdas bisa dadi ekualiser sing apik kanggo skala operasi.

Ngono Solusi TrinaPro mlebu. Kanthi TrinaPro, para pemangku kepentingan bisa menehi langkah-langkah kayata pengadaan, desain, interkoneksi lan O&M. Iki ngidini para pemangku kepentingan fokus ing prekara-prekara liya, kayata miwiti luwih akeh lead lan ngrampungake transaksi kanggo skala operasi.

Mriksa metu Buku Pandhuan Solusi TrinaPro gratis kanggo sinau luwih lengkap babagan cara sukses ngetrapake operasi solar sarana.

Iki minangka cicilan kaping telu ing seri papat bagean surya kanthi skala utilitas. Coba priksa maneh mengko kanggo cicilan sabanjure.


Wektu kiriman: Okt-29-2020

Kirim pesen menyang kita:

Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita